Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Define rota izlek uygulaması
Burada yapmış olduğum izlek uygulamasını paylaşıyorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
zip dosyası olarak indirip kullanabilirsiniz.

dosya yenilendi 

VirüsTotal Sonuçları

.zip   izlek.zip (Boyut: 397.45 KB / İndirilme: 1)

Zip Şifresi:
Hide Post

Eklenti Dosyaları Tırnak(lar)

"Dedektör bende, çay sende… Defineyi sonra konuşuruz." ☕?
Bul
Alıntı
Merhaba, öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum. Zip dosyasını açmak için parola istiyor. Parolayı paylaşabilir misiniz? Veya kurulumu yapabilmek için hangi adımları izlemek gerekiyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Bul
Alıntı
Emeğine sağlık 

Pc ye İki üç defa indirmek için denedim. her defasında microsoft defender  trojanConfusedcript/wacatac blm. Virüs olarak algıladı indirmek için defenderden izin vermek gerekiyor bilginize
Bul
Alıntı
(Dün, 03:40 PM)abdulkerim demiş ki: Merhaba, öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum. Zip dosyasını açmak için parola istiyor. Parolayı paylaşabilir misiniz? Veya kurulumu yapabilmek için hangi adımları izlemek gerekiyor. Bilgi verirseniz sevinirim

Konuya yorum yazdığınızda sayfayı yenilerseniz parola görünür olacaktır kolay gelsin
Bul
Alıntı
(Dün, 11:21 PM)Tayfun demiş ki: Emeğine sağlık 

Pc ye İki üç defa indirmek için denedim. her defasında microsoft defender  trojanConfusedcript/wacatac blm. Virüs olarak algıladı indirmek için defenderden izin vermek gerekiyor bilginize
bilgilerndirme için teşekkür ederim 

dosyayı yeniledim genede taratmadan kullanmayın
Bul
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi