Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otomatik Surfer Analiz Uygulaması
Dosya indirilemiyor. erişim yetkisi istiyor. Eski sürüm güncelleme ile yeni versiyon indirip çalıştırıldığında üye ol ilk açılışta hata veriyor. tekrar program çalıştırıldığında üye ol seçilince eski sürüm kullanıyorsunuz yeni sürüm yükle uyarısı verip üyelik yapılamıyor. eski üyelik adım adige kullanıcı adı ile giriş yapıyorum ama kredi olmadığı için deneme yapamıyorum. bilginize
Bul
Alıntı
(05-21-2025, 10:33 PM)adige demiş ki: Dosya indirilemiyor. erişim yetkisi istiyor. Eski sürüm güncelleme ile yeni versiyon indirip çalıştırıldığında üye ol ilk açılışta hata veriyor. tekrar program çalıştırıldığında üye ol seçilince eski sürüm kullanıyorsunuz yeni sürüm yükle uyarısı verip üyelik yapılamıyor. eski üyelik adım adige kullanıcı adı ile giriş yapıyorum ama kredi olmadığı için deneme yapamıyorum. bilginize

indirme linki düzenlendi indirebilinir hale geldi
adige 10 kredi yüklendi
"Dedektör bende, çay sende… Defineyi sonra konuşuruz." ☕?
Bul
Alıntı
Selamün aleyküm abim ben Mehmet kaya Allah kolaylık versin inşallah

cumalikaya851@gmail.com

cumalikaya851@gmail.com

Selamün aleyküm abim Kredi gelmedi ama
Bul
Alıntı
(05-22-2025, 04:45 PM)Mehmet kaya demiş ki: Selamün aleyküm abim ben Mehmet kaya Allah kolaylık versin inşallah

cumalikaya851@gmail.com

cumalikaya851@gmail.com

Selamün aleyküm abim Kredi gelmedi ama

definerota.com adresine kayıt olduğunuzda size kredi verilmez uygulama üzerinde kredi alabilirsin web analizi malesef ücretli.
Bul
Alıntı
uygulamayı indirdim ancak hata veriyor.

Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu.
;Data Protection ConfigurationProvider; sağlayıcısı kullanılarak şifre çözülemedi hatası veriyor.
Kayıt yapılamıyor
Bul
Alıntı
(05-23-2025, 08:21 PM)thfbr demiş ki: uygulamayı indirdim ancak hata veriyor.

Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu.
;Data Protection ConfigurationProvider; sağlayıcısı kullanılarak şifre çözülemedi hatası veriyor.
Kayıt yapılamıyor

ekran görüntüsü atarmısın birde kapatıp tekrar açtın mı uygulamayı video attım ilk açıldığında bir hata veriri diye söylüyorum
Bul
Alıntı
gode job and thnk you for evrithing ......

my uesr /pubadrar43

Sir, please send the password to access the program. My registration email and username are

email/ pubadrar43@gmail.com
uesr/ pubadrar43
   and thnkyou sur
Bul
Alıntı
(05-24-2025, 09:02 AM)pubadrar43 demiş ki: gode job and thnk you for evrithing ......

my uesr /pubadrar43

Sir, please send the password to access the program. My registration email and username are

email/ pubadrar43@gmail.com
uesr/ pubadrar43
   and thnkyou sur

Download the application. Credit is not provided on definerota.com. Credits are loaded onto the desktop application. We cannot provide free credits for analysis on the website.
Bul
Alıntı
sonunda kayıt olmayı başardım teşekkürler Smile)
Kullanıcı ad:thfbr
Bul
Alıntı
(05-24-2025, 06:43 PM)thfbr demiş ki: sonunda kayıt olmayı başardım teşekkürler Smile)
Kullanıcı ad:thfbr

10 kredi yüklendi kolay gelsin
Bul
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi